7a Cursa Atlètica Ciutat de Cervera 01/09/2007

 • This topic is empty.
 • Autor
  Entrades
 • #1932

  segarrenc
  Participant

  Salut companys,

  El que tingui ganes de vindre que sàpiga que serà ben rebut a Cervera el proper dia 1 de setembre. Qui vulgui el reglament de la prova és a la web germana http://www.atletisme.com/lleida Suposo que aviat el podreu trobar a la web de km0.

  Encara falta, però així tenim temps de motivar-nos per afrontar aquell tram entre el km 8 i el 9 i mig que tant us agrada :D . Els que ja conegueu el circuit ja sabeu que és una mica duret però no impressiona, un passeig per corredors bregats i un punt de partida pels novells.

  És un circuit molt distret -què poc imparcial que sóc!!!- que transcorre els primers 3 kms i mig pel centre de la ciutat per marxar després cap a la carretera de Granyena en un descens vertiginós de km i mig i tornar per 2 kms de terra -bon camí- per sota la muralla, afrontar l’ascens i acabar l’últim mig km pel centre una altra vegada.

  Recomanació especial, control-leu la sortida, al km i mig hi ha una baixada pronunciada que 200 metres després porta a una pared, curta però molt explosiva, si no reduiu marxa ho començareu a acusar aviat.

  Ideal per acompanyants que poden optar per veure la sortida darrera la universitat o als primers 500 metres -davant de la universitat- quan la cursa comença a estirar-se, desplaçant-se només un carrer, un centenar de metres aproximadament, es podran situar abans d’arribar al semàfor venint de Tàrrega, en un escenari privilegiat, el pas dels kms 2,4 i 3,6 més o menys. Quan vegin passar l’últim corredor, el primer segurament estarà apunt de començar la pujada final que es podrà veure des del mirador de La Pérgola, al costat de l’arribada.

  A Lleida hi ha un punt d’inscripció on podeu abonar l’import de la cursa i deixar les vostres dades -no us caldrà el fax-. Se us lliurarà un resguard, tant en inscripcions individuals com en col-lectives. Això es pot fer a Serveis Lingüístics Torsitrad, C/ Roca Labrador, 29, altell.

  Aquest any apart de la petaca de licor de La Segarra tradicional els atletes rebran un samarreta tècnica Marcet que esperem sigui del gust de tothom.

  Més endavant us donaré la informació que us faci falta als que la necessiteu -sóc fàcil de localitzar (tel/e-mail) i aquest fil corresponen, però si els propers 15 dies no contesto, que ningú s’enfadi, me’n vaig de vacances 8) 8) 8) . Això és perquè aneu fent boca.

  Una abraçada a tots.

S'està mostrant 1 entrada (d'un total de 1)

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.