6a Travessa Borges-Montblanc

 • This topic is empty.
 • Autor
  Entrades
 • #3646

  Eli
  Participant

  La Travessa Les Borges Blanques – Montblanc, és una marxade resistència de 51,4 km i 2400 m de desnivell acumulat que discorre principalment per camins i pistes forestals de les Garrigues i de la Conca de Barberà amb l´objectiu d´arribar a Montblanc en menys de 11 hores i enguany serà puntuable per la LLIGA CATALANA DE CURSES DE RESISTÈNCIA PER MUNTANYA.

  INSCRIPCIONS OBERTES, NO BADEU, NOMÉS 450 PLACES !!!!!!!!!!!! :woohoo:
  http://www.centrexcursionistaborges.cat

  • Aquest tema ha estat modificat fa 7 years, 4 months per km0.
  #37001

  Eli
  Participant

  Bon dia,

  Com a novetat, aquest any tindrem 2 recorreguts, la ja clàssica Travessa Borges Montblanc de 51,4 km i la 1a Marxa de l´Espona de 35 km.

  La 6a Travessa Borges-Montblanc, continua tenint la seva essència de Marxa, respectant els seus 51,4 km i 2400m de desnivell acumulat, l´única diferència és que aquest any és puntuable per la 1a Lliga Catalana de Curses de Resistència de la FEEC.

  La 1a Marxa de l´Espona, és un recorregut paral.lel al de la Travessa però més curt i amb menys desnivell, el qual finalitza a l’Ermita de la Verge dels Torrents de Vimbodí – Poblet (35km) .Aquesta marxa està pensada per a un públic molt més ampli aficionat a les caminades però li restem la part final de la Borges Montblanc, la que té més desnivell.

  http://centrexcursionistaborges.cat/

S'està mostrant 2 entrades - de la 1 a la 2 (d'un total de 2)

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.