12a Marxa Popular del Segrià

Ja són obertes les inscripcions per la 12a Marxa Popular del Segrià

Una edició, que ens fa especial il·lusió, perquè arriba més aviat, al març, i després d’un hivern de boira i pluja, la floració serà espectacular, us animem a viure-la.
Tornen les tres rutes, la Calàndria amb 14 km pensada per fer un tast de la marxa amb opció de pujar al Tossal de Pedrós. Una Ganga de 23 km, redibuixada que us sorprendrà. I la Xamerlic, enyorada, que amb 32 km arriba amb ganes de seduir-vos.

Inscriu-te aquí »

 

Deixa una resposta

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies