La Marxa Popular del Segrià obre inscripcions

La Marxa Popular del Segrià obre inscripcions de cara el proper 2 d’abril amb la cara renovada. La proposta organitzada per km0 Ponent –i que forma part i impulsora del Marxa.cat, circuit de marxes saludables- ofereix enguany tres recorreguts.

El Calàndria serà més curt que altres anys i tindrà només 11 km, per aquells que vulguin només fer un tast de marxa, pràcticament per a totes les edats.

La Ganga, de 22 km, estrena més d’un 30 % que li permet incorporar espais molt màgics que de ben segur us sorprendran, un tram del silenci i un segon tossal que no per petit us enamoraran.

L’aposta més important és la ruta llarga, que fins i tot canvia de nom, us oferim una Xurra de 35 km que té tota la màgia de la nova Ganga i a més arriba a la població d’Alfés on tindreu vistes espectaculars, jugareu amb un Riu Set que ens té el cor robat, i trepitjareu espais per a la necessària memòria històrica com el polvorí d’Alfés obert especialment per vosaltres.

Marxa enguany encara més tranquil·la pel menys solapament entre les rutes i la sortida oberta pràcticament durant una hora i mitja. Això sí, l’any passat vam moure 3300 persones (l’endemà a Lleida no es parla de res més) i enguany us demanem de no esperar al final per apuntar-vos, mantindrem els preus fins el diumenge anterior a la marxa.

Més informació a la web de la marxa »

 

Guardar

Deixa una resposta

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies