Christopher McDougall: Hem nascut per córrer?

Volem compartir amb vosaltres una de les famoses conferències TED Talk subtitulada en català que parla dels orígens d'aquesta passió que tenim algunes persones per córrer.

Christopher McDougall explora els misteris del desig humà per córrer. De quina manera córrer va ajudar els primers éssers humans a sobreviure, i quines necessitats dels nostres remots avantpassats encara ens esperonen avui dia? A TEDxPennQuarter, McDougall explica la història de la maratoniana del cor d'or, de la ultrafondista increïble, i de la tribu oculta de Mèxic que corre per viure.

 

Deixa una resposta

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies