Corre la marató de BCN amb mi pels nens diabetics

 • This topic is empty.
 • Autor
  Entrades
 • #3667
  Avatar
  Pucurull
  Participant

  Estimats amics i amigues,

  Correré la marató de Barcelona del 15 de març de 2015 desprès de recaptar fons per a la investigació sobre la diabetis infantil que fa l’Hospital de Sant Joan de Déu, un repte idèntic al que vaig fer fa un any pel mateix motiu.

  És colpidor saber que els nens i nenes diabètics estan condemnats, fins que no s’avanci en la recerca de la solució, a l’esclavitud de l’agulla que els manté en vida, i a haver de controlar acuradament el que mengen i l’exercici que fan. Ho dic per experiència: tinc una neta de 13 anys que pateix la condició de diabètica.

  La recerca requereix molts diners i encara queda un camí molt llarg per arribar a la meta. Per això, voldria demanar-te la teva col·laboració. Sigui quina sigui l’aportació que puguis fer, serà extraordinàriament celebrada i utilitzada com cal per l’Hospital de Sant Joan de Déu.

  http://www.elmeugradesorra.org/ca/repte/4507/corre-la-marato-de-bcn2015-amb-mi-pels-nens-diabetics/

  Moltes gràcies.

  Miquel Pucurull

  #37095
  Avatar
  Pucurull
  Participant

  El repte, a un mes d’iniciat, està tenint una notable acollida. Les donacions, la majoria de les quals provenen de la xarxa, ascendeixen a 1.545 euros.

  La raó és simple: la diabetis infantil està molt estesa; la investigació és l’única solució futura per pal · liar els estralls de la malaltia; l’Hospital de Sant Joan de Déu, que és qui la realitza, gaudeix de moltíssim prestigi … en definitiva, molts pares i familiars de nens afectats es sensibilitzen i col · laboren amb el que poden.

  A tots -ja he dit que moltes aportacions vénen de les xarxes socials on ho he anunciat- moltíssimes gràcies.

  Queda encara molt per “arribar a la meta”, però crec que amb l’ajuda de tots ho aconseguirem.

  Pucurull

  http://www.elmeugradesorra.org/ca/repte/4507/corre-la-marato-de-bcn2015-amb-mi-pels-nens-diabetics/

S'està mostrant 2 entrades - de la 1 a la 2 (d'un total de 2)

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.