#14020
Avatar
topedetio
Participant

aquesta es la resposta a albertbo sobre si el quart i la mitja de tarrega es car, be de fet albertbo afirma MOLT CAR…
Els 100×100 fondistes de Tarrega no hem de justificar pas el preu ja que si mirem al nostre voltant, i jo sr. albertbo m’he pres la molestia de comprobar-ho, som una cursa que cobra el just, ni mes ni menys, perque com deu saber, i sino jo li explico, els organitzadors i col.laboradors son "simplement " aixó. o sigui col.laboren ecomicament amb aportacions raonables pero que no ajuden a sufragar del tot el cost d’una cursa d’aquestes caracteristiques.
Podem comparar el preu de la inscripcio de Tarrega (13 euros) amb altres curses "similars":
-mitja de Balaguer 9 euros
-La correcuita 12 euros/17 euros
-Templers 8 euros
-Mitja de Lleida 15 euros
-Corriol de Solsona 10 euros
-Mitja de Pont de Suert 12 euros/18 euros
-Cursa de Tora 10 euros

Crec qeu pot jutjar voste mateix si Tarrega es car o no…
Del "cel" no es construeix una cursa digna: obsequi, bossa del corredor, barra lliure a l’arribada (fruita, entrepans, granissat, begudes), animacio durant la cursa, cronometrarge oficial championchip…

Albertbo, tot el que li explico no es pas una justificacio, a aquestes altures de la temporada la cursa de Tarrega es, i sense desmereixer a les demes de per aquí´, de les millors, o si mes no gairebe les persones que la organitzem amb il.lusio pretenem que així o sigui. I aixó que li explico no es "fanfarroneria", ho diuen de viva veu els corredors que hi participen cada any.

li agraeixo la seva "critica" al preu, pero considerem que esta mes que justificat. Si tarrega li porta tants records li convido a que hi participi i llavors si el preu de la inscripcio no s’adecua a les seves expectatives ja tindrem de nou tema per comentar….

gracies per la seva atenció,

topedetio