#20857
Avatar
Álvaro
Participant

Afegeixo dues reflexions de la meva pròpia collita:

1)Després de que t’han donat la Eurocopa, es fa difícil veure a Iniesta i Xavi com a enemics. Si se’m permet exagerar una mica (només una mica:blush: ) casi me n’alegro i tot de la seva victòria.

2)Pensant fredament, ara semblaria que el Barça fa molt de mal al Madrid amb aquesta victòria, però jo diria que el fa un favor fins i tot. El pitjor que podria haver passat per als interessos madridistes hagués estat el guanyar aquest partit i perdre la lliga per només un punt. L’equip directiu que surti de les properes eleccions ara té les mans lliures per fer i desfer, ningú no es podrà queixar si el fan fora i ningú no plorarà pels que marxaran. Aquesta derrota marca a tots els implicats (tret de Casillas que surt sense taca).

Una victòria contra el Barça i una derrota a la lliga per poc, encara podria fer pensar a algú que amb un parell de retocs es podria apuntalar la barraca, quan el que cal es enderrocar-la i fer-ne una de nova. Sis anys seguits sense visitar les semifinals de la Champions, quan Manchester, Barça, Liverpol, Chelsea i Milan les han jugat 3 o més vegades, dona la mida exacta de la magnitud del desastre, encara que un parell de lligues hagin maquillat la realitat. Diríamos que esos cinco equipos le están comiendo la merienda al Madrid en su misma cara y pareciera que nadie se daba cuenta.

Potser, només dic potser, si el Barça hagués volgut fer mal de debò, s’hauria d’haver deixat guanyar. Si el teu enemic fa les coses molt malament, reforça tant com puguis el seu comportament.