#20856
Avatar
Álvaro
Participant

Potser encara no puc presumir de ser un home gran, però ja vaig tenint una edat i puc dir que he viscut en directe uns quants esdeveniments històrics, d’aquells que en el precís moment que els estàs veient te’n adones de que se sentirà a parlar d’allò durant molt de temps. A tall d’exemple, recordo l’entrada de les tropes sandinistes a Managua, la caiguda del mur de Berlín, el desmembrament de la Unió Soviètica, l’atac contra les torres bessones o l’elecció d’en Barak Obama.

Allò que vam veure dissabte és un fet d’aquells que explicarem als nets quan es torni a parlar d’aquí a molts anys: “Me’n recordo perfectament, jo era a tal joc amb tal amic, ho vam celebrar (o patir) d’aquella manera…”. De la mateixa manera que tothom se’n recorda del que feia quan el cop d’estat del 23 de febrer.

Com que representa que som esportistes, el que cal fer es felicitar als guanyadors, sense més ni més. Res a dir. Si és que hi ha algun culé al fòrum i llegeix això, rebi la més sincera, calorosa i modesta felicitació d’aquest merengue.

El més escandalós del partit no són el sis gols, sinó els que podien haver arribat a fer.