#32900
Avatar
Juanjo
Participant

Qui ho havia de dir! A la vejez viruelas! Un crono (per mi) magnífic 1h 25m 41s

Llàstima que el dia que faig el record personal en una mitja ho faci amb un pitral (4150) de préstec (Gràcies Eduard P. de l’Ekke).

Gran mitja, organització modèlica i amb molts voluntaris implicats en l’esdeveniment. Dir que feia fred, però no era per tan. A Lleida estem acostumats a entrenar amb la boira com a testimoni, aquest si que es un fred de sensacions més desagradable. Però, sota zero i amb solet es una percepció poc incòmoda i passatgera. Asseverar que, segons els mitjans de comunicació, quan fa fred o neva a Barcelona, el mal temps es generalitzat a tota Catalunya …

mitja-marat-granollers-juanjo-garra-carles-capdevila-2012-02-05-09-10-17.jpg
Hem compartir cursa amb el Carles Capdevila, director del diari Ara. Encara se’n recordava de la conferència que va fer a Lleida per la celebració de “Lleida, ciutat europea de l’esport”.

Dues pasteres partiren de Ponent a conquerir el Vallès Oriental. En Ricard Rosell, Guillem Santacreu i l’Emilio Maestre s’estrenaven en la distància, era ben curiós veure les seves cares i els seus gestos (ens recordava tan al nostre bateig!), tots tres es consideren posseïdors d’un aprovat alt, amb una satisfacció pletòrica. En Carles Lapeña va lluitar contra les seves dolències i va guanyar, l’Alex Riu va fer millor marca personal.

Espectacular l’ambient generat per 10.000 participants. Des de la línia de sortida hem iniciat la cursa caminant; fins que al km 5 que hem transitat per un polígon no s’ha estirat un xic la mateixa. Hem sortit endarrerits i ens fet un fart de fer eslàlom.

Fins al km 11, cal ficar-se les piles. “la mitja” fa pujada (4’10 el km) i cal recuperar-ho, sense excedir l’esforç i administrar els 3’52/km en la combinació de la tornada, que baixa i planeja fins a Granollers.

Uns ja tenen clar que van a Barcelona i altres han estat esperonats per les endorfines de l’atletisme …

http://juanjogarra.wordpress.com/