#32955
Avatar
Josep Maria
Participant

Hola nois, ens veiem diumenge a Puigverd, també vindré tot i que estic una mica cascat dels peus i suposo que no serà de les meves millors curses. Tampoc vull apretar massa doncs d’aqui 2 setmanes tenim mitja a Barcelona i cal començar a reservar, i serà la meva primera mitja ! Ja ho se … soc un matat .. pero m’ilusiona moltíssim acabar aquesta cursa.

De moment ja estic fent una selecció musical per a portar durant el trajecte doncs 21 km donen per molt i amb mi particularment la musica es capaç de fer miracles en alguns moments, en els entrenaments mes d’una vegada anaba ofegat al acabar la sessió i al sonar aquella canço les cames corrien soles !

Així que si més no a disfrutar el que es pugui, hem començo a mentalitzar per treure forces d’on sigui a partir del km 15 lo cual per mi es terreny inexplorat abans … El meu registre habitual pels 10 km son 51-52 minuts així que aspiro a pendrem unes 2 horetes per fer el trajecte, ja imagino que no podre mantenir el ritme de 5 i algo per km, així que amb acabar me conformo i si potser en 2 hores o menys.

Portaré algun caleret per si acàs he de agafar el metro abans de arribar a la meta .. s’ha de tenir tot preparat i aquesta possibilitat tampoc es descartable, ojalà no el tingui que fer servir !

Vinga, ens veiem a Puigverd aquest diumenge !