#33129
Hache
Hache
Participant

numovi ha escrit:

Quote:
Acabo de trobar aquesta noticia

Quote:
La tradicional prova atlètica de la Mitja Marató de Balàfia es reinventarà aquest any, al complir la vintena edició, canviant de nom i de data després que el gimnàs Ekke hagi rellevat l’AV Balàfia en l’organització. Arribada a la dinovena edició, la prova passarà a anomenar-se Mitja Marató Ciutat de Lleida i es traslladarà de la primavera a la tardor, concretament al 4 de novembre.

Pel que fa al recorregut, serà majoritàriament urbà i, per tant, no se n’anirà fins a Torrefarrera com passava fins ara. Iván Espílez, de l’Ekke, va comentar a LleidaTV que l’objectiu és rellançar aquesta prova i elevar-ne les cotes de participació, que en els últims anys havien anat a la baixa. “A la Mitja Marató, tot i la bona tasca de l’associació de veïns de Balàfia, li faltava una empenta per fer-la més gran i equiparar-la amb les millors proves catalanes de la distància. Hem canviat la data per adequar-la a l’època de l’any que va millor a aquest tipus de proves”, va explicar Espílez.

Els nous organitzadors pretenen que d’aquí a uns anys la participació arribi als 2.000 atletes, tot i que aquest any es conformarien amb 600. Paral·lelament a la Mitja Marató, organitzaran una cursa popular de 5 km. Pel que fa a Balàfia, organitzarà el 22 d’abril una cursa popular de 10 km dedicada a l’atleta pioner Bonaventura Baldomà

Doncs em sembla una molt bona notícia si es volia donar aquest salt de qualitat, tant pel canvi de data com d’organitzadors, sense teure mèrits a la AAVV de Balàfia, que consti!!!