#33083
Avatar
Josep Maria
Participant

Hola a tots, per mi va ser la primera mitja i hem porto molt bones sensacions de tot plegat, el ambient de corredors, el ambient de la gent animant als carrers, passar per tants carrers emblematics de la ciutat, hem va agradar moltissim i al haber-hi tanta gent corrent quasi que la massa te porta, se’m va fer menys llarga del que hem pensaba, va ser molt distreta, amb grups d’animació a cada km, els avituallaments al 5,10,15 amb una bona ampolla de beguda isotonica cada vegada, molt bé.

Els objectius assolits, de entrada acabar la cursa sense cap entrebanc destacable (no hem va fer falta utilitzar el bitllet de 20 euros que portaba a la butxaca per si calia agafar un taxi). Assolit el principal objectiu, el segon era secundari, baixar dels 120 minuts i així va ser, 1:56, per tant, satisfet i a partir d’ara ja tinc al menys una referencia de cara a futures curses tot i que el perfil d’aquesta de Barcelona era a favor … no se que en pensareu la resta que vau participar la sensació que tenia es que passessim per on passessim la pendent era a favor, exceptuant el troç del paral.lel i algun altre tram molt curtet.

He passat per alguna altra web, com per exemple, corredors.cat i m’ha cridat la atenció la hostilitat que he detectat contra els retalladors, es a dir, aquells que als canvis de direcció de 90º aprofiten per passar per les aceres retallant el recorregut … deu n’hi do .. en les curses que he fet en l’ultim any per aqui per Ponent no ho habia vist per que potser el recorregut no es dona a fer aquest tipus d’accions, pero alla a Barcelona al ser molt frequents els canvis de direccio de 90º passava molt sovint … el cas mes flagrant va ser despres de passar la zona de forum, al km 15-16, vam arribar a una plaça ajardinada amb forma cuadrada i la gran majoria la va fer trencant el angle no a prop de la cantonada sino molt abans .. quasi bé van atravessar la plaça pel mig … i la gran majoria ho va fer. Si comencen a contar retallades per aqui i per allà al final els hi surten uns quants metres menys .. allà ells, si es creuen la estadistica final que els hi queda.

Lo de la bossa es veritat, sols la camiseta a dintre, res mes … a la propaganda de la cursa que parlaven de la bolsa del corredor, mes aviat tendrien que dir la camisa del corredor .. es podrien haber estalviat la bossa, tant costaba portar a la ma la bossa com portar la camiseta.

Pero aixó ultim es secundari, lo important es el gran ambient de festa esportiva que es va viure, protagonitzant pels corredors i la gent de la ciutat. Tornaré l’any seguent.

Ara que ja m’he “desvirgat” de mitja … algú sap si aquest any es fa la Mitja de Balafia … vec la cosa molt freda … ningú diu ni mu i crec que era ara a la primavera.

Apa, fins la propera