#33069
Avatar
kepasaneng
Participant

Eps,

quin resum?? Ostres, que per un cop que surto que em vegi!! :P

Ahir va ser una gran cursa. Per començar un viatge amb bona companyi amb en jmolins i en bru, que fa que el madrugón sigui més suportable. El dia va acompanyar, l’organització en general va estar a l’alçada i córrer amb 12.500 persones és sempre un luxe. No hi ha haver aglomeracions massa bèsties, cosa que va permetre córrer bé casi des del principi, almenys en el meu cas.

Com a punts en contra s’ha de destacar la probresa de la bossa, només la samarreta i a sobre la meva blanca… :S quan la tots era groga. Crec que es van passar amb el neutrex. També l’absència de dutxes és un punt que crec que haurien de canviar, no per mi que no anava ja preparat però per molta gent segur.

Com a experiència personal molt content. Vaig fer marca, baixant més de 2 minuts respecte l’any passat. Em vaig trobar molt cansat, amb les cames ja pesades als primers kms, el que va comportar un patiment de valent a mesura que avançava la cursa i un grau més en el meu odi al litoral de bcn, atravessat de totes les mitges i maratons a bcn. Al finl, però, un bon premi i amb un gust fantàstic després d’haver-lo treballat tant.

Salut