#32537
Avatar
Juanjo
Participant

Una excusa com un altra per trobar un cap de setmana i compartir amb les famílies (Codonys, Navarro i Molins) dels assedegats cercadors de curses, un espai per gaudir d’una ciutat diferent fent turisme, suar per allò que hem entrenat amb frenesí i admirar el sol que tant car està a casa nostra!
Sorprèn agradablement i ens reconforta l’esperit la climatologia de Castelló, les seves buguenvíl•lies a tot arreu, son un exemple pels sentits.
L’entrenament al límit, per aconseguir un somni, ha tingut les seves (lògiques?) conseqüències, trencant a dos dels companys d’entrenament que han trescat amb nosaltres incansablement enmig de la boira, el Carles i l’Arnau.
Per mi un modest però satisfactori temps de 3h 15m, tenint en compte que he preparat la marató en tant sols 18 sessions, desprès de tornar a primers de novembre d’expedició de l’Himàlaia amb el programa del Jesús Calleja! Algun dia m’agradaria fer-me gran com el Gebresselasie Molins i el Joan Navarro i poder-li fer pessigolles al sub-3.
[img size=450]http://juanjogarra.files.wordpress.com/2011/12/ii-marato-castell-2011-dscn1496_thumb.jpg?w=521&h=217[/img]

Una marató molt ben organitzada amb detalls de luxe i totalment aconsellable, una excusa per compartir amb la família la nostra deria…
Per concloure la jornada, vora el mar una agradable paella amb els amics de Benicàssim.

http://juanjogarra.wordpress.com/
Twitter @juanjogarra