#20709
Avatar
segarrenc
Participant

Salut companys,

Només sortir de casa i veure el cel, i sobretot trepitjar la C-13 ja estava segur que no hi hauria possibilitats. Malgrat això he volgut apurar qualsevol opció anant a Butsènit i constatar allà mateix que era gairebé impossible gaudir d’aquells paratges que s’endevinaven fantàstics.

Ni la pluja ni el fang espantaven, però sí la possibilitat de relliscar, caure i prendre mal. El poc espai de terra que hi havia entre l’aparcament i on recollies el pitral ja no presagiava res de bo.

Una vegada allà, entre decebuts i resignats als organitzadors només els calia lamentar-se d’aquest excés de protagonisme de l’aigua del que parlava l’albertbo. També crec que heu fet molt bé de suspendre la marxa, qualsevol accident, per lleu que hagués estat ho hauria espatllat molt més. Ja previnguts del que se’ls venia al damunt, els preparatius a mig fer també deixaven endevinar una atenció acurada vers els participants….que haurà d’esperar.

Aquestes circusmtàncies només perjudiquen els organitzadors. Molta feina, il·lusió, i sobretot fer que el teu poble sigui amfitrió d’un esdeveniment d’aquesta mena i oferir el millor de les teves possibilitats als visitants. Aquesta marxa tenia, entre altres atractius, el poder gaudir de la bellesa natural dels paratges….però la natura, anàrquica i sobirana no s’amotlla als nostres desitjos, i avui ens ha dit que no.

Ànims companys! el que ha passat avui escapa al vostre bon fer i no ens treurà pas les ganes de tornar. Més aviat ens resignem també a acceptar-ho com el preu que s’ha de pagar quan la possibilitat de passar-ho bé és gran però hi ha circumstàncies que escapen a qualsevol tipus de control.

Una abraçada a tots.