#20699
Avatar
albertbo
Participant

Sí, mala sort avui a Butsènit. Dessitjo la pluja i el terreny tou, però l’aigua ha arribat en el pitjor moment. Ja havia plogut de matinada i a dos quarts de set, amb tot mig muntat, hi ha tornat i ha plogut continuadament durant cinc hores. No és companya inhabitual de l’escenari de la Marxa, però avui s’ha passat de protagonisme :angry: .

M’imaginava els participants decidint a casa seva que fer, si venir o no, mentre jo confiava que escampés aviat. Si el temps s’espatlla quan ja està tot en moviment, doncs mira… ja no s’atura res. Quan tocades les vuit encara no hi havia ni un dels caminants més matiners d’altres anys, encara pensava donar la sortida conjunta endarrerida.

Pocs, massa pocs han vingut per fer una sortida organitzada, i a més a més s’anava acumulant més fang al de l’estona abans. Podria ser un risc, els que s’han quedat a casa han fet bé.

Això sí, amb els bons amics que han vingut ens hem pogut cruspir un bon esmorzar a la brasa :) . Que menys, tal com estava el dia !

No feia temps gaire adequat, però admiro l’empenta de porcalleocho, decidit tant sí com no a recórrer els paratges de la Marxa. Puc saber, conec les sensacions diguem-ne… brutals que ha tingut. Tu sí que t’ho has passat bé, eh lladre ? ;)

Per cert, a l’hora que s’ha posat a ploure no ens ha permès repassar cap traç de guix reforçador de la molta cinta de plàstic penjada. L’aigua se l’ha endut gairebé tot en poca estona. Ho he pogut comprovar quan a les set he anat a fer un ràpid reconeixement del circuit. Potser per això en algun punt podia sembrar-se algun dubte, però de debò que s’ha treballat molt en això. Fa una miqueta de ràbia, tota la feina feta en và.

En fi, tot plegat una experiència totalment nova per mi. I això no és tan dolent, miro la part positiva de la cosa.