#33187
Hache
Hache
Participant

Fa temps que no m’obsessiono massa amb el crono, això no vol dir que quan faig una cursa surti a passejar-me, tot el contrari, el que faig és marcar-me un objectiu en funció dels entrenaments que porti i el meu estat de forma en aquell moment . En aquest cas, tenint en compte que no preparo la Marató de Barcelona després de quatre anys consecutius, tenia ganes de provar-me, córrer a tope i veure que passava, amb l’objectiu d’apropar-me a l’1h35, i amb aquesta idea vaig anar a Cambrils. El ritme al que havia d’anar era de 4’30”/km., i fins el km. 10 es van anar complint els temps de pas, però a partir d’aquí no vaig poder mantenir-lo i la cursa se’m va fer llarga i pesada, i fins i tot em vaig quedar sense forces per fer el meu acostumat últim esprint. Al final en meta 1h37’14 que dono per bons.

La cursa, deixant de banda algunes cues perfectament evitables a l’hora de deixar la bossa al guarda-roba i a l’arribar a meta, força ben organitzada. Dues voltes a un mateix circuit, amb “lo puto vent” donant de cara a la tornada a Cambrils però malgrat tot un bon recorregut per fer marca. A destacar per cert el bon temps del Sergi Farré, entrant 15é a la general amb 1h17’. També vull felicitar al numovi pel seu gran debut (tot i que no ens vam trobar, ja que de fet no ens coneixem, i no sé si anava de Km0….)

Al final lo millor de tot……………. la paella que ens vam menjar amb la dona;) ;) , al costat del mar en un dia excel•lent per passejar per Cambrils.B) B) B)

Una abraçada,

Jose H