#10150
By Keds
By Keds
Participant

Hola Km0’s………Tarragona m’esborrona……….

Un dia PER-FEC-TE !!…..Les coses han anat molt bé….

Hem pogut gaudir d’una organització molt bona i eficaç…..una temperatura immillorable…..un Sol fantàstic….i una Tarragona lluint tot el seu esplendor….Les Rambles….El Serrallo (què bonic l’han deixat)…i el MAR !!!….Qina meravella.

La cursa també ha anat força bé….tenia dubtes de veritat…aquests darrers dies no havia anat fi del tot…i baixar de 1.40.00 no em semblava fàcil.

Però tot a començat a fluir naturalment…..

Sense que ell ho sabés….en Adolfo m’ha fet una bona estona de llebre a distància…..al polígon l’he perdut una mica ( Afluixa By Keds…que això és molt llarg)….després l’he tornat a trobar i hem compartit ina estona de trajecte…..(l’Adolfo és fantàstic….elegant…solidari….i en un parell de minuts, corrent, és capaç d’explicar-te tot el que ha passat al món les darreres 24 hores…..Un Crack!!)

Continua la cursa i ara toca gaudir del mar……i saludar als coneguts que venen "de frente" perquè van com motos…….He reconegut al Bru, Cargol, Baldato, Karri…..(què forts esteu companys!)….

Jo vaig fent…..i tinc bones sensacions quan em trobo amb Hache, amb qui faig un petit canvi d’impressions…..
Això comença a estar madur…..malgrat tot el 17, el 18 i potser el 19, se’m fan una mica pesats….però ja arribem i tot i la mica de pujada final….cremo els darrers cartutxos i arribo relativament bé.

Miro el rellotge…..1.35.35 !!….Fantàstic…..he baixat de 1.40.00 i he millorat la meva discreta marca anterior en més de 7 minuts !!!…..

El que us deia….Un dia PER-FEC-TE !!!!!

SALUTACIONS.

p.d./ Felicitats a les "amotos" Mireia, Bru, Cargol, Baldato,Sed(?),Karri……i a tota la resta de companys km0.