#9037
Hache
Hache
Participant

Bones companys,

La de Barbastre era la meva quarta Mitja Marató, i l’afrontava amb els nervis del debutant, no ho puc evitar, la distància encara em fa respecte, i a més a més el meu estat físic era una incògnita. La idea era sortir amb el globus de 1:45 i sobre la marxa decidir. A la sortida, amb pluja inclosa que era d’agrair i tot, vaig seguir al del globus però de seguida vaig veure que el ritme no era de 5’ el km., i com que em trobava força bé i no puc fer-hi més, el vaig deixar i em vaig anar al meu ritme. Els primers 10 km. 46:35, però a partir del 12 i coincidint que em vaig quedar sol, comencen els dubtes en forma de molèsties i menjades de cap, finalment en arribar al 17 em començo a retrobar i gràcies sobretot a l’increïble ambient i als ànims de la gent, acabo força bé 1:39:16 , recuperant les bones sensacions perdudes i deixant de banda tots els dubtes que arrossegava des de fallida cursa de l’Espluga. Finalment content que, a les quatre mitges que he fet he pogut baixar d’1:40.

Deixant de banda lo personal, volia destacar;

1- Un plaer retrobar als companys coneguts de Km’0 i conèixer als nouvinguts com en By Keds (bon debut company).
2- La organització de la cursa, impressionant, amb una correcció i efectivitat dignes d’elogi, des de l’entrega dels pitralls, guarda-roba, vestidors, abundants avituallaments, entrega de bosses, tracte al corredor. Un 10.
3- L’ambient, de totes les curses que he fet, és la que més ambient m’he trobat, tant dintre de Barbastro, com pels pobles i molts trams de carretera havia un públic abundant i força animador, i no només amb els primers que és lo habitual, sinó amb tots, inclús els “matats” com jo. Si a la organització els hi donava un 10, a l’ambient i a la gent els hi dono un 11.

Resumint, sense desmerèixer a la resta, la millor cursa a la que he anat fins ara i de la que més he gaudit, a ben segur que repetiré.

Una abraçada a tots;

Jose H.