#9029
Avatar
porcalleocho
Participant

Quina mitja marato mes extraordinaria ens han preparat els amics de Barbastro.
si be es cert que han tingut el handicap de la marato de Zaragoza que els ha restat una mica de participació, l´organitzacio l´he trobat perfecte. Quantitt de gent animat el pas dels corredors, ja no sols dins de les poblacions sino pel pas per la carretera.

La meva cursa en lineas generals bona,

el meu temps 1:39 he fet una mica mes que la millor marca que vaig fer la temporada pasada a la Mitja de Gava.
La cursa força be, el primer kilometre massa rapit, començo a regular el ritme,per agafar aquell on vaig comode, fins al quilometre 10 vaig a una mitja de 4:36. Ara se que la rsta del recorregut es basicament amb tendenci a baixar. Intento controlar per continuar mantenint el mateix ritme sobre 4:36. Amb aquest objectiu arrivo al km 16. A partir d´aqui començo a notar les primers punxades als bessos. Al principi intento no fer gaire cas, pero noto com el tiron muscular pot apareixer en qualsevol moment, i obligat reduexo el ritme. Ja fins a final de cursa en mantint a 5m/km.
En 5 km he perdut mes de 2 minuts.
Conclusio final, estic molt milor de formar que l´any passat i haig de mirar aixo de les punxades als bessons doncs ja son vareies les cuses i els entrenaments llargs que em passa.