#9014
Avatar
albertbo
Participant

No puc dormir.

Penso en els molts companys i companyes que demà tenen marató.

Així que us donaré la tabarra una miqueta 😈 .

La d’avui (perdó, ahir) era la tercera vegada que anava a la Mitja de Barbastre. Estic que no puc entrenar pràcticament gens, i em fa mal cos, això. Sé que així qualsevol expectativa queda reduïda a la mínima expressió.

Venia amb la idea de no patir gens, de córrer a 6 i cap a casa.

No ho he sabut fer mai, això, tampoc ara. No em puc abstreure de l’ambient de cursa. He fet amb diferència el millor temps de les tres edicions en que hi he participat.

No és res meritori: el circuit és més planer que abans. Sí, era una Mitja per disfrutar, el temps ha acompanyat molt: temperatura ideal i un ruixadet a la sortida que ha anat la mar de bé.

Però m’ha suposat molt esforç, tot i tot això a favor. Pensaments negatius m’acorsecaven bona estona, i estic segur que objectivament és de les pitjors Mitges meves dels darrers anys. Anímicament no estava gens bé.

Coses bones, moltes: veure força KM 0’s, per exemple. Però per damunt de tot voldria destacar que és un 10 en organització i implicació de la gent, aquesta cursa: on heu vist tanta animació, inclús fora vila, inclús per "lentorros" com jo ? Vestidors nombrosos, detalls com que a l’arribada et preguntin si estàs bé, amb la manta preparada per si de cas, que després d’una bona dutxa t’atansis a veure si et poden donar una altra ampolla d’aigua i abans d’arribar-hi ja te l’estan allargant, etc.

Gent de Barbastre, enhorabona !!! Teniu una gran cursa, manteniu aquest esperit.

Avui també he tingut l’oportunitat de compartir conversa i uns kilometrets amb la Neus. A El Pont de Suert ens retrobarem, si no abans.