#6234

Crit
Membre

Benvingut Torron,

El xip serveix per fer un control de cursa i per determinar l’ordre d’arribada, ho fa tot més fàcil i exacte, va col·locat als cordons de les sabatilles de cada atleta. La raó que vagi a la sabatilla és que el sensor és una catifa que trepitjaràs en cada control. En els darrers temps s’ha fet d’ús general en moltes curses.

Hi ha diferents empreses que ofereixen el servei. A la cursa dels templers hem optar per l’anomenar ‘xip grop’ de Championchip. És l’empresa pionera en el sector, i també en altres esports.

L’empresa té xips a la venda en diferents botigues, alguns atletes, per tant, el tenen com a ‘propi’ i així els queda registrat els diferents temps de diferents cursa, són minoria.

La majoria d’atletes no en té, és normal. En el moment de la inscripció heu d’indicar si en teniu o no, en cas de no tenir-ne no us heu de preocupar de res, quan anireu a recollir el pitrall us donaran un xip en un sobre que us haureu de lligar a la sabatilla. Això farà que just en passar meta sapigueu el vostre temps.

És importantíssim que en passar meta retorneu el xip si no és vostre, uns voluntaris us el reclamaran, a canvi us donaran la bossa d’obsequi. Dic que és important perquè la pèrdua del xip suposa una pèrdua important per la organització. Si us el quedéssiu tampoc us seria d’utilitat per a altres curses.

Per a qualsevol dubte, som aquí.

Salut

Trobaràs més informació a: http://www.yellowchip.com/