#3745
Avatar
segarrenc
Participant

Salut companys,

No la defensaré per paisanatge, encara que només per això ja s’ho valdria. La defensaré perquè malgrat ser un corredor clàssic de fons, normalment d’asfalt, i de les distàncies tradicionals (mitja marató bàsicament) i la meva poca experiència al món de les marxes és un autèntic plaer deixar-se portar pels camins de la meva estimada Segarra, turó amunt, turó avall, amb els camps verds i el privilegi de passar per davant, només falta trucar a la porta de diversos castells.

L’organització, a càrreg del Centre Excursionista de La Segarra (Cervera) i el Centre Excursionista de Guissona és excel-lent. Els camins ben marcats, l’itinerari preciós, uns avituallaments molt ben assortits on no hi falta de res.

Per circumstàncies només l’he pogut fer una vegada, fa quatre o cinc anys, i si llavors ja la vaig trobar perfecta, em consta que ha crescut espectacularment en el nombre de participants, més de 700 crec i s’ha fet mereixedora d’un ressò important.

Us parlo de les bones sensacions que em va deixar, 51 km que es fan molt agradables i una manera diferent pels runners com nosaltres de gaudir d’aquest esport, sense estar pendents del crono, relaxats i gaudint del dia, la natura, l’aire fresc, el paisatge i fent a més a més una tiradeta llarga de les que no venen mai malament.

Podeu córrer tot el circuit, fer parades a caminar, combinar ambdues activitats, el que us vingui de gust, i un record ben bonic en acabar. Us quedaran ganes de repetir segur.

Una abraçada.