#4490
Avatar
porcalleocho
Participant

Molt dura ha sigut la marxa, encara que estic molt content de com ha anat. He sortit amb mes de 10 minutrs de retras, aixo m´ha fet que durant els primers km anes de caminar doncs era molt elevat el numero de marxadors.
He pogut correr fins a les 4 hores, mes o menys era el control abans de Guissona km 36 aprox., a partir d´aqui he caminat fins al Castell de les Pallargues, d´alla fins a Florejats he tornat a correr, mes que res per arrivar el mes rapid i pooder descansar. Avui dintre de qu cap em trobo força be, ara marxo a fer-me un massatje pèr recuperar una mica.
El tema avituallament l´he trobat perfecte, no ha falta de res, tant de menjar com de beure. Ens tots he fet una parada i he recuperet forçes.
ARCTOS no se on va s trobas a faltar l´avituallament?
Jo tambe em vaig despistar a la sortida de Cervera, quan has de creuar la via del tren , doncs jo seguia el cami recta. Por ser que en algun punt hagues fet falta alguna fletxa amb calç al terra. Pero la quantitat de cinta balisadora no et permetria perdet gaire. Nomes que fesssi 200m o 300m sense veure una cinta a cap dels costats implicava que t ´havias equivocat. Potser anaveu tant rapids i capficat perls temps que no us vau parar a mirar i controlar les cintes.
El temps que em vaig agafar al final va ser de 6h 22 minuts. realment a sigut un entreno de molta durada i molt sacrificat, pero ha valgut la pena.

Sobre el trema si era cara 24€ personlament no ho trobo, si ho compores amb el preu mig de les mitjes marato s de Catalunya no es car. Una organitzacio que dsposa de tres avituallamnts complerts, tres punts de control, una proba de 12 hores de duració, una assegurança temporal pels no federats (que posiblements van ser bastants). Potser si que s´han de milorar alguns aspectes, pero la sensacio general que tinc es que es va fer una molt bona organitzacio.
REcords i a recuperarse.