#7693
Avatar
Arctos
Participant
Quote:
Carlesco: he decidit que vindré a participar a la triatló de Balaguer, la meva primera cursa d´atletisme va ser la mitja de balaguer 2006 i la experiéncia va ser bestial. Ara he decidit desvirgarme en els triatlons a la mateixa població " Balaguer ".
Et voldria fer unes preguntes a tu o a qui hem pugui respondre:

1. MENJAR I BEURE DURANT LA CURSA S´ENCARREGA EL CORREDOR ?HI HA AVITUALLAMENTS ?
2. EL CIRCUIT DE BICI ESTA SENYALITÇAT PER PODER-LO FER ABANS DE LA CURSA ?????? com esta senyalitzat ??????
3. QUE HE DE FER PER NADAR RECTE SENSE LÍNEES ???? COM S ´ENTRENA AIXÓ ?????
4. he mirat els temps de l´any anterior i esteu molt forts. Les distancies eren les mateixes ???

Bones,

Espero que Carlesco et respongui perquè la meva experiencia en les Tris es molt curta i segur que encara no puc donar consells, però com l’ignorancia és molt atrevida….
1. L’any passat havia avituallaments líquids, no recordo si havia algo sòlid però tampoc ho vaig trobar en falta. Al sortir de l’aigua havia "begut" tanta que lo que menys volia era tornar a empassar més 😳 . A la bici sempre pots anar tirant de l’aigua del bidó i al correr és tant curt que quant hi penses en l’aigua ja estas a la meta. A més tenint en compte que les distancies son tan curtes i que el ritme és una mica infernal 😈 no crec que algo sòlid el poguessis assimilar tan ràpid.
2. Lo del circuit de bici no tinc ni idea millor que et repongui algú de l’organització. Jo conec el de l’any passat però aquest any hi han modificacions i per lo que sembla…… 😳 durilles 😳 .
3. Lo de nadar recte :?: jo l’any passat anava mirant a veure si veia la linia negra pintada en el fons, com a les piscines, però no la vaig trobar 🙄 així que et tocara cada estoneta anar treient el cap i mirant la boia. Lo bó del circuit de natació és que son dos trams rectes. Si jo vaig anar prou bé no crec que tinguis més problemes que la típica sensació d’anar perdut però sempre tens gent aprop per no sentir-te perdut.
4. Lo dels temps de l’any passat…..t’asseguro que si trobes alguna cursa, de la disciplina que sigui, on els parcials dels primers siguin lents avisa’m que anire a alimentar el meu ego 😆 😆

Però sobretot felicitar-te per entrar en aquest esport tan engrescador…..la veritat, crec que tots els esports son apassionant així que molta sort en la teva estrena.

Salut