#13617
Crit
Crit
Membre

Ui, ui, ui…

Aquí tens un il·legal, lladre del lladres del plaer de la tarda en alçades.

Pujada si fa no fa pel lloc de sempre, això sí, cada dia més ràpid, la parella de ball hi convidava.

A l’ermita festa grossa, una missa que no sabria definir, de dimarts a la tarda? Eren gent forastera que no entenia res dels que els preguntàvem, collien no sé què, com a mínim esperaven ovnis, poca broma… Tenim testimoni dels fets que ens ha confessat haver passat por 😯

Un cop a dalt ens ha vingut al cap allò de ‘crestejar’ i cresteja que crestejaràs, dubtosos del tot de si allò conduïa a algun lloc que no fos el penya-segat ens hem trobat amb el Jordi que ens fa cinc cèntims i ens confessa que ens llegeix, i com no coneix a la cabreta – ursus de km0.

Finalment trobem la pista i dubtem si dreta o esquerra, tirem a esquerra i seguim la pista una llarga estona. Que si girem que si no, que si 100 metres més… finalment ens la jugem: si al final de la recta no es veu res girem. I vés per on descobrim el Refugi del xut, sense cap indicador que l’identifiqui.

Busquem la trialera que ens han dit i pedres i pedres, voltors que s’aixequen dels nostres peus i anar baixant metres. Impressionant.

Retrobem una pista i a córrer, ritme maco que fa baixada. Al cap d’uns kms ja som al camí d’inici de la ruta i veiem la furgoneta del jordi que ha fet la ruta en sentit contrari.

2h 15′ i coca-cola que anem eixuts.

Una ruta per emmarcar, un dia l’hem de fer amb grup, és Montsec pur.

Salut