#6487

Arctos
Participant

Bones,

Doncs una vegada jubilades les meves nike i tenint present les bones sensacions viscudes amb les Salomon xa pro 3d m’he decidit a provar el model que aquesta marca té per correr ràpid.
Les Salomon TrailPro m’estan agradant molt, la forma de la sabatilla sembla creada pensant en els meus peus i es que els peus no hem pateixen gens ni mica :D . Ja m’he oblidat de les ungles negres desprès de descensos llargs. Desprès de dos sortides per pista i senders estic molt content perquè donen molta confiança ja que el turmell i sobretot el taló esta molt protegit i ben fixat, la part davantera se sent molt ràpida i als camins més plans es pot correr molt i sense sentir-me frenat per la duresa de les sabates. L’adherencia pujant i baixant m’ha sorprès molt positivament i he provat senders pedregosos, bosc ple de fulles de pi i avui sender mullat però encara es hora que rellisqui.
Aquestes sabatilles m’estan agradant des de el primer moment, i es que últimament el preu de les sabatilles comprades estava al voltant de 80 a 100 euros i aquestes sabatilles m’han sortit per 49 😯 ara falta comprovar quina vida útil tenen i llavors m’anire a comprar un carregament d’aquest model.

Perdoneu el rollo però espero que com a mínim ajudi a algú. Per cert vaig estar dubtant entre aquestes i les Trabucco però tot i les bones referencies que la gent dona de les Asics el preu hem va acabar de decidir.

Salut