#9693
Avatar
homedferro
Membre

Per experiència personal, les Nike no m’han anat mai bé.

Vaig tenir unes Pegasus, com tothom, i ves.. res de l’altre mon.
Vaig tenir unes Vomero i als 50 quilòmetres me les vaig treure (literalment) i ara les porta mon germà. A ell li van perfectes!
Amb les Nike, el que em passa es que el peu es recalenta moltíssim. La primera sensació és d’extrema comoditat, fins i tot els primers quilòmetres son sensacionals. Ah, però… a partir de l’hora els peus em comencen a bullir de mala manera, fins a l’extrem que a la mitja marató de Lleida, me les vaig acabar traient i posant varies vegades perquè no ho podia suportar. Amb les pegasus em passava el mateix, però aleshores les meves tirades rarament passaven de l’hora.

També he fet anar New Balance, i la veritat es que en vaig quedar molt content. Semitoves, fortes i equilibrades.
No vaig repetir perquè algú, no recordo qui, em va recomanar que proves les Mizuno. Canela en rama!

Amb amortiguació davant i darrera, fortes i moldejables per peus amples, còmodes, resistents i ventilades. Ja no se quants parells en porto!

El model que porto ara es per corredors mixtos, de terra i asfalt, de pes entre 75-80 kg i de petjada neutra, però tenen (i en tenen a l’Unipreus!) per a supinadors (By_keds, ets supinador?? ets del petit percentatge de supinadors???) i, el seu preu no és desorbitant. Vaig pagar les Vomero a 120€, i per les que porto ara, 85!

No he provat mai les Asics, però no les faig massa diferents de les Mizuno.