#9658
Avatar
Álvaro
Participant

Albertbo, el meu problema amb les ASICS 1100 va ser per culpa de les plantilles, les primeres que em van fer resulta que eren insuficients i no m’acabaven de corregir la pronació. Ja fa més d’un any que tinc unes plantilles que em funcionen bé i fins i tot he recuperat aquelles ASICS 1100 i puc córrer amb elles, tot i que les hauré de canviar, perquè ja les havia deformat per córrer amb plantilla insuficient. De fet, segurament tornaré a la versió actual d’aquesta mateixa sabatilla (1120, crec).

Jo crec que la meva marca es ASICS, no pas per qüestió d’estil, sinó perquè potser és la marca que fa les sabatilles més amples. El meu peu ja és bastant ample i a sobre amb les plantilles la cosa es complica. Quan em provo sabatilles d’altres marques a les botigues, simplement no les aguanto de tant com m’oprimeixen, m’hauria de comprar 3 o 4 números més.

Jo crec que totes les marques fan bones sabatilles, és qüestió de no trencar-se massa el cap i si trobes una marca que et va bé, potser no hi ha motiu per canviar. La publicitat s’encarrega de fer-nos dubtar: I si…? I si…? I si…?….

De moment jo continuaré amb ASICS.