#14214
Avatar
Arnau
Participant

Bones companys !!!

Em llevo a les 7.30 i el primer que faig es mirar per la finestra. Pffff, esta plovent, cel tapat i poques perspectives de millora 😥 . Pero haurem d’anar igualment a Tarrega, almenys recollir la bossa d’obsequis, no? :D

Passo a buscar l’homedferro i el Kaiser i llavors es fa la llum. Comença a despuntar un solet molt benvingut. Aquest temps esta boig !!! Sort que he posat en l’equipatge les ulleres de sol…i començo a pensar que potser em faltara la crema solar.

10 minuts abans de la sortida torna a canviar el temps. Es gira vent (tant que s’endu el globus de sortida i la organitzacio decideix retirar-lo) i el cel es tapa. No hi ha treva.

Abans de la sortida veig uns quants km0. A l’Hache, que des de Bcn que no l’havia vist. L’Artur42, que sembla que comença a superar els seus problemes fisics. Lo Pitit amb ganes de començar a correr (quin debut noi !!!) i el Sergi Farre Perez poc motivat (sort d’aixo…ets un monstre).

La meva idea per a la cursa (ja que hi som la farem, no?) es no tornar a cagar-la a la sortida i aconseguir portar un bon ritme durant els 10.5 kms. Tinc molt present la conversa amb Madjoker i els seus savis consells. Els ritmes dels companys de la mitja son una mica mes lents del que m’agradaria seguir, tots menys el de l’Stomix, que decideix acompanyar-me fins al desviament del quart i la mitja. Marca un ritme exigent a la sortida i despres anem regulant. Gracies company !!!

La cursa se’m fa curta i penso que aixo es una bona senyal. He patit en el km 7, moment en que m’ha vingut el refotut flato i que ja comença a tocar-me allo que no sona. He recuperat durant un km i despres he intentat apretar (fins on les forces m’han deixat) per acabar a bon ritme. Al final, ritme de 4’15" i bones sensacions.

Felicitats a la organitzacio. Circuit molt maco i ben senyalitzat, cap problema administratiu ni de cues. Esmorzar a l’arribada on no hi falta de res. Cursa molt recomanable, almenys el quart. Repetirem, sense cap mena de dubte.

Salut i kms !!!