#14103
Avatar
segarrenc
Participant

Salut companys,

Aquest any segurament me la perdré, em sap molt de greu perquè hi he estat a totes les altres edicions. És una cursa on tot m’encanta: escenari de sortida i arribada, circuit, organització. I a més a més tinc en molta estima a molts dels 100×100 fondistes.

La lícita preocupació de l’albertbo, fa dies que hi ha un llarg post en un altre fil -molt entenedor, però que filosòficament no comparteixo (perquè ho entenc en la línia de tots els que li han contestat aquí)- i el comentari més o menys desafortunat han generat una successió de respostes al meu criteri més desafortunades encara.

Tot i que estic d’acord amb el topedetio i el danic, no m’han agradat les respostes, i encara menys la del JFK. De l’únic que no en tinc cap dubte és que res de tot això enterbolirà aquesta fantàstica cursa, per mi una de les imprescindibles, i ja que la inscripció és tema de debat, gens cara. Amb una mica de més de temps aquest cap de setmana recolliré el guà de l’albertbo a l’altre fil i diré el que en penso de tot plegat.

Una abraçada a TOTS (malcarats inclosos :D -és broma!!!!-)

-espero no ser el següent linxat, encara que tan me fa-