#14039
Avatar
topedetio
Participant

albertbo,

evidentment que estic disgustat amb els teus comentaris i no perque cregui que la cursa sigui cara… No prediquis l’escencia del correr per correr de gratix, que el mon de les utopies no existeix. Particularment he asistit a centenars de curses moltes gratix, i segurament molt abans de que tu moguessis el teu esquelet per aquestes contrades, i he de dir que presisament l’assistencia no era (ni es) alta. Per desgracia hem de pagar per correr, perque tot es molt car i les coses del cel no surten. No cal justificar res, estic dacord amb el danic, si vols venir doncs s’ha de pagar i es així de simple.

per finalitzar aquest discurs esteril et convido, i no soc qui per dirt-ho pero permet-me la consecio….a que participis en l’organitzacio d’alguna cursa, pero de forma intensa: busquis patrocinadors, col.laboradors, possis tanques, penjis pancartes, contractis cronometratge, busquis regals per als participants, parlis amb els proveedors, penjis resultats a internet….etc….potser llavors veuras en les teves propies carns lo complicat que es tot plegat.

i per possar punt i final, nomes dir-te que "si no vols pols no vagis a l’era". com diu el danic, si ho trobes car no vinguis. Facil no?

una abraçada cordial,

topedetio