#14035
Avatar
albertbo
Participant

No sé si us heu adonat que a l’"Àgora atlètica" d’aquest fòrum hi ha un fil obert recentment per mi amb el títol precisament de "El preu de les curses", amb minsa resposta de moment. Si el llegiu amb atenció no cal que us en doni detalls aquí de quin és el meu punt de vista, em sembla que m’explico suficientment bé en l’esmentat fil. I també poso exemples en el temps de diferents curses. Us convido a visitar-lo.

Res més lluny del meu pensament que carregar-me la vostra cursa, topedetio, pel preu. Hi vaig ser el 2002, quan només feieu el quart de marató. En sis anys heu passat de 5 a 13 €. És cert, no és el mateix organitzar només un quart que un quart i una mitja alhora, però… competir legalment, amb dorsal, s’està posant molt car.

Detecto un cert malhumor en el teu missatge. És normal, sembla que no agrada que algú posi el dit a certes nafres, però no ha estat res premeditat aixecar un dit acusador contra la vostra cursa en concret. Senzillament s’escau en el temps en que jo he encetat aquest fil, i només com a exemple. Tenim aquest beneït fòrum per parlar lliurement de tot entre tots.

Si creus que no cal justificar res, doncs molt bé. Si creus que com que arreu s’acostuma a demanar el mateix, perfecte. En tot cas, jo advoco per la transparència i un retorn a l’essència. MAI he considerat una cursa millor que una altra pel volum de coses materials que t’hi puguin oferir.

Si anem a curses només per això, malament rai, tot i que hom és lliure d’anar on vulgui i pagar el que li demanin. O no, també hi ha la llibertat de dir prou a preus que jo en casos considero abussius i quedar-se a casa o sortir només a rodar pels voltants. La inflació en el preu anirà (està anant) directament lligada a coses que ja tens i que difícilment aprofitaràs. Mira, jo sóc del parer de que una cosa es té, es compra o es passa sense ella.

Dubto que vingui, però en tot cas bona cursa !! 😉