#9842
By Keds
By Keds
Participant

Hola Km0’s.

Enric, t’agraeixo molt el comentari que em vas fer personalment aquest diumenge sobre la possibilitat de descarregar dades des de el meu "Suunto t3" a un PC i l’explicació que ara en fas al fòrum. Ho desconeixia totalment i estic d’acord amb tu i amb en Arctos sobre la freqüent manca de bons professionals que un troba en llocs teòricament especialitzats.

Quan me’l vaig comprar evidentment no buscava aquesta funció….que encara avui em queda una mica lluny de les meves necessitats inmediates….però bo és saber-ho!

També resulta sorprenet que en el "mega-manual-d’instruccions-de -l’aparell", que un servidor acostuma a llegir pacientment, no es fa cap referència a aquesta possibilitat o opció. Molt sorprenent !.

A la web Suunto…..si que finalment acabo de veure que hi surt reflectit, però d’una manera molt…..secundaria

Ja que hi som, aprofito per donar bons informes d’aquest aparell, que te un disseny molt discret i confortable (l’utilitzo a diari com rellotge normal) i te una gran gama de prestacions i un funcionament bastant senzill….que si ho combines amb un "foot pod" (mesurador de distancia i velocitat), acaba essent un conjunt francament espectacular i satisfactori, a un preu molt raonable.

Per acabar….Enric, com van aquests primers kms. després de tant de temps "aturat" ? Fes-nos-en cinc cèntims en el fil que creguis més oportú. (Crec que pots ser molt interessant….).

Salutacions.