#4135

Bones companys,

Ja fa dies que voliem presentar el nostre club, els companys no parem de dirm’ho, pero tinc una lumbagia de ruc (català), i aixó de l’ordinador encara l’empitxora. Som’hi.
El Club Atlètic Borges, format l’octubre de 2003, per una colla d’amics que sortiem a correr per aquest caminots. Doncs un dia vam decidir de fer uns circuits, de voler fer una cursa i d’altres coses i guaita ara ja som 35 que fem anar les cames i el cor per arreu.
Tenim una pàgina web a mig fer, pero en sortirem d’acabar-la : http://www.clubatleticborges.cat 🙄
Tenin també sis circuits marcats en el terme, (de 5,2 a 21 km), que podeu utilitzar qualsevol de volsaltres per entrenar, si voleu cambiar les anades i tornades per la voara del riu…
Nosaltres, sempre sortim a entrenar en grup, per tant si qualsevol dissabte o diumenge voleu pujar…. sempre hi trobareu quelcom i després, no cal dir-ho, tindreu esmorzar. Sols cal avisar.
Pel que fa a activitats així una mica estranyes, en aquest quasi quatre anys, hem organitzat la cursa de l’oli, l’any passat 15 varem arribar a fer la marató de Barcelona, hem fet l’agermanament amb la vila de Toulouges (poble del nord francés), fent el trajecte corrent; i cada any 6 de nosaltres fem el cami de Santiago (també corrent), sis mitjes amb sis dies (ritme suau). Sortin de frança aquest mes de maig ja arribem a Brugos. Al 2010 l’acabarem.
També varem fer un curt relatiu a la marató de Barcelona, pero encara no el tenim penjat a la web, una vegada ho fem, sols cal mirar-lo i tindreu una perspectiva molt més clara de la menatalitat del Club.
Potser no cal més rotllo, sabeu que som aqui, que som acullidors, que volem gaudir d’aquest esport, que volem que tots en gaudiu, que podeu demanar, que som de ponent, que….. tot alló que ja sabeu.
Enhorabona per aquest Km0. De veritat.
Una abraçada a tots