#3766

XaviPapell
Participant

Hola a tots.
Crec que molts ja em coneixeu.
Recordo quan jugava a futbol i quan entrenava, el mister ens deia: "Ara toca 45′ de carrera continua", jo es que em pixava. Li deia: "Mister!!! jo paso, si vol faig 25 semiesprints de 60 metres" i així ho feia perque no m’agradava còrrer. Qualçevol que m’haguès dit en aquells moments que algún dia correría una cursa de 10 kms li haguès dit que anès a un psiquiatre perque tenia problemes mentals.
Desde que em van enredar i enganayar per fer una cursa fa 18 anys ja no he parat. Malauradament ara no puc fer tot el que voldría pero tinc que dir que es quan gaudeixo mès del còrrer.
He conegut a moltìssima gent mitjançants internet del mòn de l’atletisme i dintre d’aquestes persones esteu molts de vosaltres.
Mai haguès pensat que un esport com aquest em portaría moments de molta felicitat, per aixó no mès tinc paraules d’agraiment a aquelles persones que en el seu dia em van fer aquella putada jeje!!!! de fer aquellai meva primera cursa.
No diré marques ni les curses que porto que son moltes, pero el que us vull dir i que quedir clar es que encara que no pugui còrrer mès de 100 metres, aquest cap cuadrat es posará les sabatilles per ferlos.
Salut a tots els de ponent, bona terra i bona gent
XP