#3761
Crit
Crit
Membre

Sota la closca de

Sóc en Crit, Ponent és petit i ens coneixem tots, la probabiltat de trobar-nos és més gran si no et saps estar quiet, si et mous.

Em sé de Ponent, ja fa molts anys que sóc aquí, vinc de llevant, de l’Empordà, un dia hauré de comptar-ho, però deu fer uns set anys que volto per aquí. Arribar a Ponent, per mi, va suposar molts de canvis, un dels grans va ser començar a córrer amb més intensitat, això és en hores mortes.

He tastat el fubol i ara no el puc veure, vaig passar-me al ciclisme i en vaig aprendre el patiment, la resistència, l’entrenament en solitari i uns bons pulmons.

Córrer sempre m’ha agradat, ho he portat sempre a dins. Crec haver-lo entès de bon principi. M’agrada per damunt de tot per ser una forma que m’apropa a l’autoconeixement, és així i ho haig de dir-ho. També m’agrada per la integració en el paisatge que suposa, el contacte amb l’entorn m’apassina, viure els canvis d’estació, de temps…

Però córrer són més coses. Córrer m’ha donat molts bons amics, moltes coneixences, he conegut grandíssimes persones i espero continuar engreixant-me per aquest costat.

Les ‘marques’ sempre són relatives, cal saber valorar-les, desconec si em va fer més il·lusió l’1 h 30 de la primera mitja marató el l’ 1 h 18′ d’enguany a Sitges. Desconec si em va fer més il·lusió acabar la meua primera marató, o la tretzena, aquest novembre, que finalment em vaig convertir en sub 3.

És un plaer per a mi, estar envoltat de gent com vosaltres. Confio continuar aprenent de tots, i si mai puc donar un cop de mà el donaré.

Salut a tots

Crit