#3815

Arctos
Participant

Bones,

Faig un cortar-pegar de l’altre foro que avui no m’he aixecat inspirat :?

Bones,

Doncs hem dic Santi i soc de Lleida city, però el meu cor és Noguerenc i és que a poc que puc agafo el cotxe i tiro amunt. Tinc 31 i fa quatre vaig començar a correr a peu a l’hivern degut que els dies son molt curts i fa molt fred i sorti amb bici (la meva autèntica passió) és molt difícil.
Lo de correr ja l’havia tastat de petit corrent al cole, deprès vaig practicar infinitat d’esports i al final hem vaig quedar amb el millor, la mtb ….com a mínim per mi.
La veritat es que jo tot lo que estigui relacionat amb la muntanya i natura m’atreu i molt. Ara mateix ja m’he fartat de tenir lesions i ara procuro correr exclusivament per camins i com a molt per la Mitjana i la canalització.
Jo com molts que correm vaig tenir la il·lusió de correr una marató però ja he desistit del tema perquè les meves cames no soporten rodatges tant llargs per asfalt . Ara dono voltes a correr una marató de muntanya que se que casi segur les meves cames poden suportar…….el futur dirà si algún dia sere un maraton-man.

Salut