#4285
Avatar
segarrenc
Participant

Salut companys,

No puc estar més d’acord amb en Crit al missatge que enceta el fil. Apart dels plans d’entrenament el que és fonamental és coneixer-se a un mateix, les pròpies possibilitats, qualitats i mancances.

L’altra clau és el descans, una part del mateix entrenament i que apart de venir fixada, no coneix el vostre cos ni com esteu, per les circumstàncies que sigui: la feina, no poder dormir, no haber recuperat prou… No us sàpiga mai greu deixar de fer un entrenament si no us sentiu en condicions. Lligat a això, és bo tenir un marge per improvitzar, sabeu el que heu de treballar a mig i llarg plaç, si esteu rebentats i toca qualitat, perquè no invertir-ho, sortiu a rodar tranquil-lament i demà serà un altre dia.

De material en trobareu a cabaços, així que jo no n’hi posaré, perquè entre altres coses no n’he seguit mai cap i no puc pas dir que no hagi corregut molt més ràpid del que m’hauria pensat.

Depén dels objectius que tingueu sabeu que durant la setmana heu de fer quantitat i qualitat, combinar-ho ja és cosa vostra. A mi em posa malalt veure el que has de córrer 3 o 4 mesos, és com si tingués posa’t el que menjaré en un paper les pròximes setmanes. M’agrada la possibilitat d’escollir, canviar, improvitzar….seguir gaudint del que és una sana afició, que si per un moment esdevé obligació ja perd molt de l’encant.

Jo ja disfruto sortint a córrer, uns dies estic millor que uns altres i si tinc el plantejament de fer alguna cursa, moltes vegades decideixo fer els entrenaments sobre el meu estat i no sobre possibles plans ja prefixats. I fins i tot m’agrada sortir dies sense tenir res preparat, ni el circuit, ni la distància, ni el temps. Quan s’entrena 4 o més dies aquests exercicis de llibertat no són massa determinants pel rendiment. Potser ho és molt més trobar-se a gust.

Una abraçada a tots.