#9306
Avatar
Artur42
Participant

Llegeixo al fòrum de la Cursa del Torró que el bru ha renunciat a córrer per unes molèsties al bessó. No sé si és que la marató de Berlín ens va castigar una mica massa, o que ens va donar tanta eufòria que després hem volgut anar excessivament ràpids. Em sembla que aquest últim és el meu cas.
Tot just una setmana després de Berlín vaig sortir a rodar 18 quilòmetres. Començament suau, a partir del primer terç a ritme mitjà i l’últim terç apretant una mica… em sembla que una mica massa. Tres dies després vaig voler fer séries i el cert és que vaig anar com un llampec. A la primera ja em vaig posar per sota de quatre i vaig mantenir el ritme amb relativa facilitat. L’objectiu de baixar d’1h30" a Mollerussa semblava a l’abast.
Però des d’aquell dia tinc unes molèsties al genoll -de vegades als dos- que m’han posat la por al cos. Vaig tornar a sortir al cap de dos dies i el genoll em va a donar l’alto novament. Des de divendres no he entrenat més i així seguiré fins diumenge. Aniré a Mollerussa però sense cap més objectiu que passar el matí, rodar una mica, gaudir d’una bona jornada amb el grup i esperar que no es repeteixin les molèsties, perquè això voldria dir parar una temporada molt més llarga i el 4 d’novembre vull anar a la mitja marató d’El Pont de Suert.

Salut -això mateix és el que em falta a mi-