#13984
Avatar
Artur42
Participant

Feia molt de temps que no participava en una cursa. El malson berlinenc -com diu en Crit– m’ha deixat a dieta. Una temeritat a Sitges i una llicència per gaudir de la companyia a les Borges Blanques han estat les úniques sortides amb xip des que vaig fer de llebre 😯 del Hayle Gebreselassie a Berlín.

Encara no estic ni al 50 per cent i els genolls no les tenen totes, però aquesta mitja tenia prou arguments com per arriscar una mica i suportar el dolor d’una tendinitis que s’ha enganxat com una paparra als meus genolls.

L’ajuda de Redman abans de la sortida em va fer més suportable aquest dolor. Axiò, sumat al fet de retrobar tants i tants km’s0 i, sobretot, acompanyar el meu germà en la posada de llarg dels 21 quilòmetres, donava benzina suficient com per afrontar un dia de sol i asfalt.

Com que no estic per mirar el crono vaig fer "xup-xup" tot el recorregut intentant que la barqueta no anés més ràpid del compte. Arribo amb la pitjor marca que he fet mai en una mitja. Però insisteixo que les meves pretensions no anaven més enllà d’arribar amb el mínim dolor possible. I en aquest sentit: objectiu aconseguit.

Salut i sort als que aquest cap de setmana tornareu a portar un xip a les vostres sabatilles. Jo hauré d’esperar una mica més, però amb unes altres sensacions després d’aquesta mitja.