#14075
Avatar
Pucurull
Participant
Quote:
Jo em permeto discrepar. No crec que siguin esclaus ni que facin aquest tipus de coses pels diners. Simplement estan ficats en un món en el que aquestes coses es fan.

".

Estic d’acord…

Són coses què es fan -afortunadament no tothom- i per això em queixo.

El què fa aquest noi, i altres en circumstàncies semblants, segurament són odissees que formen part del què l’hi exigeix (l’hi exigim) la societat. Una societat que li demana a determinats esportistes el més difícil encara.

A propòsit, em qüestiono sí aquestes pràctiques esportives que comporten tant alt risc -n’hi ha un munt: des de pujar a l’Èverest en una cronoescalada fins baixar al fons del mar sense respirar- es poden considerar esport.

Sí se’n consideren, em sap greu.

Me’n sap perquè desvirtua la meva apreciació: l’esport hauria de ser una activitat que servis per formar permanentment a l’individu en tots els sentits, per ajudar-lo a ser més feliç, no un mitjà on jugar-se la vida.

I si ho fan per demostrar als seus rivals que són els millors -com dius- pitjor encara, perquè, al meu entendre, l’esportista ha de tenir precisament esportivitat i no ha d’ultrapassar els límits del raonable. Ha de fugir, en la meva opinió, de l’interès en sortir al llibre Guinnes.

I en quant a la cosa aquesta dels toros… val més que no en parlem. Millor dit, el sotasignat no en vol parlar.
:)

Pucu