#14069
Avatar
Álvaro
Participant

Jo em permeto discrepar. No crec que siguin esclaus ni que facin aquest tipus de coses pels diners. Simplement estan ficats en un món en el que aquestes coses es fan.

Recordo fa molts anys que Ángel Nieto va córrer l’última cursa d’un campionat del món a Anglaterra amb dues cames trencades quan ja era campió i no necessitava els punts (i els que sou grans recordareu que llavors la sortida era corrent al costat de la moto, empenyent-la per engegar el motor). En aquells moments ja era un pilot reconegut amb uns quants títols mundials a la butxaca, no havia de demostrar res a ningú ni s’havia de guanyar el respecte com a nouvingut. Per què ho va fer? Per orgull potser, per vanitat també segurament. Per dir a la resta de corredors: "Compta, sóc Ángel Nieto, poca broma amb mi". Potser estava començant a guanyar el campionat de l’any següent. Crec que és el cas de Lorenzo. Amb aquest esforç i acabant quart ha deixat molt clar a la resta que tenen un rival important.

Saltant a una altra activitat diferent, per amb el mateix tema del que parlem. Que heu vist als telediarios les imatges de la "cogida" que va patir José Tomás a Jerez? Esgarrifós, tenia un forat al coll pel que cabia un puny, la banya es va quedar a mil•límetres de tocar la jugular. Però el seu comportament és semblant al que dieu: li enganxa el toro, s’aixeca sense mirar-se ni tocar-se les ferides, agafa l’espasa i el mata. Ho feia obligat o per diners? No senyor, ho feia perquè és el que més guanya de tots i els està dient a la resta: "Compta, si voleu que us comparin amb mi i guanyar el que jo guanyo, aviem si teniu els pebrots de fer el que jo faig".