#9103
Avatar
PILIborges
Participant

HOLA COMPANYS,

ESTIC MOLT EMOCIONADA PER HAVER ACABAT LA MEVA PRIMERA MARATÓ, CREC QUE QUANT ES DIU QUE AL LLARG DE LA VIDA S´HA DE PLANTAR UN ARBRE, PUJAR EN GLOBUS, ESCRIURE UN LLIBRE…. S´HAURIA DE INCLOURE PARTICIPAR EN UNA MARATÓ.

ES UNA BARREJA DE SENSACIONS, ESTÀS NERVIOSA ABANS DE COMENÇAR LA CURSA, A MESURA QUE PASSEN ELS KILÒMETRES VAS AL.LUCINANT DE LA GENTADA QUE HI HA I ELS PRIMERS KILÒMETRES PASSEN VOLANT, S´ACOSTA EL KM 22 I LA GENT DE LES BORGES ENS ESPERA AIXÒ ANIMA A CONTINUAR, L´AMBIENT DE CADA VEGADA MÉS ES TRANSFORMA EN UNA FESTA .

KM. 37 POSTDAMER PLAZ JA QUEDA MENYS, I QUANT JA PENSES QUE NO ARRIBARÀS MAI, JA VEUS LA PORTA DE BRANDENBURG I EL COR S´ACCELERA…. I QUANT JA HI ETS … LA GENTADA QUE ANIMA I CRIDA.. EMOCIÓ, LLÀGRIMES I ORGULL D´ACONSEGUIR UN REPTE.

GRÀCIES FRANK PER ACOMPANYAR-ME EN AQUESTA AVENTURA, GRÀCIES MARTA PER COMPARTIR AMB NOSALTRES AQUEST VIATGE I A TOTS ELS COMPANYS DEL CLUB ATLÈTIC BORGES : EMILI, ANDREU, TONI, VICTOR, EUGÈNIA, MAYBE, DOLORS, JOSEP Mª I A LA ELI PER EL SEU SUPORT I ÀNIMS QUE SENSE ELLA NO ESTARIA FENT AQUESTA CRÒNICA I MOLTES GRACIES A LA GRAN FAMÍLIA DEL KM0.

FINS AVIAT. PILIBERLIN
PD: BRU UN PETONET A LA JOANA

😆 :D : 😉