#5970

arcadi42
Participant

Oliveta, jo diria que la marató de Berlín és actualment la millor d’Europa, encara que molts potser diran que és Londres…
Jo només l’he fet una vegada, i em va deixar una impressió molt bona per tot: organització, circuit, ambient al carrer… Potser l’únic punt negre són els avituallaments, que al meu entendre són insuficients per tanta gent i et fan perdre molt temps.
El circuit té fama de ràpid, però crec que això és només per als atletes d’un cert nivell. Per la gent que fa més de 3 hores és complicat, perquè és una marató molt massiva i evidentment no pots traçar els revolts pel punt més curt, perquè sempre vas "a mogollon". A més, els avituallaments només són a una banda i es perd molt temps si et vols hidratar bé.
Pel que fa al clima, això avui dia és imprevisible. Amb el cony de canvi climàtic et pots esperar qualsevol cosa. Sense anar més lluny, aquest any a Rotterdam vam tenir més de 30 graus, quan la temperatura els dos anys anteriors va ser de…7 graus!
En teoria, el setembre a Berlín hauria de fer una temperatura òptima per córrer maratons.
Si voleu llegir la crònica que vaig escriure en el seu dia, ho podeu fer a la meva web: http://www.atletisme.com/personals/arcadi i clickeu a la secció "cròniques maratonianes".