#4127
Avatar
vaker
Participant

Ve companys,

la meva cursa va ser, sortir des del calaix de 3-3 1/2, amb l’idea de fer 3:20, però sortint amb la llebre dels 3.15, i ja petaré. La llebre ens va dir que tota la cursa aniria regular a 4.37.

Fins al punt del 9.5 on realment ens va costar veure al senyor amb el rètol del desvio, vaig anar amb el grup i la llebre. Molta animació de públic i be.
A partir d’aquí, vaig pensar que anava be i em vaig avançar uns metres del grup.

Fins al 15 on tenia la família on vaig carregar les piles tot molt be.
Vaig anar passant els quilometres i veient que la resposta de la gent i el circuit, per mi nou era tot molt diferent de fa quatre anys, quan em vaig estrenar.

La mitja la passo amb 1.36, i vaig mantenint el ritme de 4.30-4.35.
Durant el pas dels qms vaig prenent gel i aigua. Així passen els quilometres de manera que cada cop sento mes la calor.

Al 30 em sento molt be i vaig mantenint passo sobre les 2.16 això mes o menys fins que quan entro al parc de la ciutadella amb el canvi del pis de l’asfalt a la sorra, noto un no-se-el-que, i tot i rebre molts ànims de la gent noto que el ritme va baixant en picat.

I a partit del 35 a patir tot i estar sorprès de la quantitat de públic que vaig veient al pas de la cursa. Encara que molts no fan gaire cas. Els últims qms van ser un patiment, que em va recordar la falta de tirades llargues durant la preparació.

Acabo com puc passant el rellotge en 3.17 i molt content.

Desprès començo a parit de rampes als bessons de lo que necessito prop d’un hora i una dutxa per quedar en estat presentable per dinar. Durant aquest temps pensant amb el patiment crec que ha pecat de beure molta aigua però no haver pres res isotonic, amb lo que les rampes m’han fet patir molt.

Avui tocat de tot estic content i veig al pulsometre el temps de l’últim qm 5.48.

Vaig acabar dient que no correria cap marató mes i avui desprès de pensar amb tot el patiment d’ahir, ja penso en com rectificar-ho i a on. Som així.

Salut i molts quilometres.