#4126
Avatar
bodi
Participant

Us passo la crònica que he fet pels correcats.
No vaig veure cap km0, i és clar gairebé els duia tots a davant !!!

Primer de tot animar a tothom que ahir no va aconseguir el seu objectiu, els entrenaments que heu dut a terme, segur que ben aviat donaran ells seus fruïts   

Als que vau "triomfar" moltes felicitats, "misión cumplida" i ahir no éra fàcil!     

Ja  en tenia de ganes de córrer, després de Sevilla i no poder córrer a València, fer-ho a "casa" éra una doble motivació. Hi tenia un petit deute pendent, veure que tornava a estar on éra, més o menys, per tornar a començar a entrenar durament.
Em marco tres objectius. El 1r. més agoserat, llençar-me a buscar 3’25, per això m’apunto a la barqueta Korfaler, el 2on. baixar de 3’30, i el terçer, al menys acabar amb bones sensacions, en un temps raonable per mi, vaja, com "antaño".

La sortida és ràpida agafant de seguida un bon ritmet, sempre amb el Toni. Al km.10 hi passem en 47’27, una mica massa ràpid, però anem fent via.
És cert, al 10 hi ha un petit caos, els rètols no es veien massa.
Seguim a bon ritme, incomprensiblement, superats a vegades per la llebre de 3’30 on diu, i és cert, que ell arribarà en 3’28!!!, per mi de jutjat de guàrdia   

Abans de la mitja li comento a Korfaler, que jo tiro una mica "l’ancla", ja que anem molt ràpids, queda molt i fa molta calor. Per tant jo decideixo guardar una mica per més endevant, a part de no estar per tirar massa coets.

La mitja la passo en 1’41 pelats i la llebre de 3’30 per davant!!!!
Continuo sobre un ritme de 5 peladets, alguns segons, per sota, alguns per sobre, però encara amb prou renda, si més no per fer sub3’30.

Mica en mica ja vaig perdent gas i la renda que portava feia una estona. El 36 hi porto 3 hores justes. 3’30 se m’escapa, però no em queda massa. El cansament és intens, no vull, però camino uns metres per tornar-hi més endavant. El rosari de corredors és terrible. La gent ho estar passant molt malament. En Korfaler també ha petat. L’animo, correm uns metres més, però ell es torna a parar.
Procuro fer el carrer Sepulveda sense parar, però a un ritme de xino-xano. Penso amb el Bru a València. Doncs això és Bru segona part   

Ultima corba, últim alè, últims crits d’ànim…últim esforç.
Encara tinc èsma per mirar el crono. Em cauran els 40. No ho vull. Faig una apretada a la mateixa recta…i  3h. 39′ 58.  Tot i que hagués estat el mateix, així m’agrada més   

Agraïr a tots els "suporters"  el seu incondicional alè durant tota la cursa. Edu, Xeix, Papell, Bobnz, Grampy i al Jauteras tour: Pau i Assumpta, gràcies per deixar-la pujar al vostre tour particular.

Als Jorfer, ManoloM, Curat, Sergi42195, per l’estona del cafetonet. Ja us conec una mica més.  Al

Als que vam coincidir durant la cursa, sobretot a Korfaler, bon acompanyant, si senyor, espero que t’hagis recuperat. Edyvil, Debutante, perdoneu per no poder dir ni fava!  I a tots els que heu gaudit d’una manera o una altra d’aquesta cursa. Ja comencem a tenir marató!!!!! 

Ara només queda recuperar-se i Sant tornem-hi. A completar el triangle invertit, anar "de festa" a Empúries i provar-ho a Vitòria.

Ostres em deixava el Gorka, ànim i endavant. Tornarem a lluitar…tornarem a vèncer. De ben segur que coincidirem en alguna barqueta ben aviat, jo m’hi esforço   

Perdoneu si m’he deixat algú més, em faig gran i la memòria…

Salut  a Ponent :)