#10831
Avatar
albertbo
Participant

Rebuscant entre els meus papers, avui he trobat l’esborrany d’una d’aquelles coses "a publicar" que van quedant aparcades. Ho tenia fet fa mesos, i no he pogut deixar de somriure en veure com el temps passa, però les idees queden.

Permeteu-me. I no va només per una hipotètica marató a Ponent.

"Si fem una mica de memòria, gran part de les curses de Ponent, i en conec la majoria, presenten un nivell molt digne d’organització, de serveis i tracte al corredor i de preocupació per millorar la seva qualitat any rera any. Que saben fer allò que fan, vaja. Sé que hi ha uns quants KM 0’s implicats en aquests afers. En poden, en podem ser més.

Llenço una idea agosarada: creem una federació de curses a Ponent, ni que sigui de manera informal.

La idea és consolidar allò que tenim, però sobretot mirar d’afavorir el naixement de noves propostes. Compartir coneixements i experiències només pot ser bo.
Si a més a més es poden obtenir millors tractes amb patrocinadors, col·laboradors, etc. en base a la força d’un col·lectiu prou solvent, més enllà del que cada organització pugui fer per sí mateixa, doncs guaita… tot això que no hi havia i que s’ha guanyat. I sempre buscant oferir allò que com a corredors ens agradaria trobar allà on anéssim.

Les curses són el que són i són com són perqué hi ha un grup de gent disposada a organitzar-les, a fer-les possibles, però també, potser a voltes de forma tant o més important, per tot un seguit de patrocinadors, col·laboradors, proveïdors, voluntaris… que les fan una realitat de la que tots els participants en gaudeixen.

Convoquem una trobada per tal de compartir l’experiència de l’organització, els de Ponent, a veure que en podem treure de profit, tots plegats. Fem un primer pas d’un llarg viatge."