#6690

segarrenc
Participant

Salut companys,

Tots teniu la mateixa part de rao, la interpretació de les coses és molt personal. Gràcies pels ànims en primer lloc. Però la veritat, no estic gens desanimat, estic emprenyat, i només una mica perquè no vaig saber rellegir la cursa, fer un replantejament sobre la marxa. És com quan un entrenador de bàsquet o futbol dibuixa l’estratègia a la pissarra, allà sempre es guanya, però al camp hi intervenen molts altres factors.

És molt fàcil fer com els polítics, tots hi guanyen sempre (no sé com coi s’ho monten) i és molt fàcil recórrer a tòpics per maquillar-ho tot. Em venia de gust fer la crònica així perquè és exactament el que vaig sentir, ara, treient-li tota la importància del món (si les derrotes que m’esperen en el futur fossin com aquesta rai, totes així), i crec que és bo que es reflecteixi tot el que passa per no pintar les coses de color rosa, algunes vegades no ho són. Una marató més amb un no gaire bon regust de boca, però què hi farem, esperar la propera.

També penso que la certesa de no tenir mai assegurat el que busques en una marató és part de la seva de la seva grandesa i una gran motivació per nosaltres.

D’aquesta en concret he de dir que l’organització, en la mesura de les seves possibilitats, força bona. Preparar l’arribada d’un contingent tant gran de persones i els seus acompanyants al Mont Saint Michel és difícil, necessita un gran desplegament i coordinació. Situen pàrquings fins a 6 kms de l’arribada de la prova i hi ha autocars que apropen als acompanyants i hi tornen escalonadament a tothom. És una qüestió de calendari, una mica difícil perquè és lluny, però quan puguem, mirarem de repetir.

Una abraçada a tots.